woensdag 31 augustus 2011

geslaagd

Zaterdag heb ik tentamen gedaan voor Rechtsgeschiedenis en ik ben blij blij blij, hoera, want ik ben geslaagd. Het was een pittig tentamen, daarom heb ik wel een cadeautje verdiend. Een goudkleurig bedelarmbandje met een bedeltje van Swarovski. Het enige merk (tot nu toe) die goudkleurige bedels op de markt heeft gebracht. Het zijn er nog maar enkele, maar de collectie breidt zich uit. Onder de naam Charm hebben zij trouwens ook zilveren bedels. Maar goed, die worden praktisch overal verkocht.

Op deze foto heb ik trouwens nagellak op van Mac limited edition in de kleur Soirèe.

White Glo

Al een tijdje zocht ik naar deze whitening toothpaste. Omdat ik hoorde dat dit product in Griekenland te koop was, gewoon bij de supermarkt, heb ik er tijdens de vakantie naar gezocht.
En inderdaad, en nog in 3 varianten ook. Ik heb white glo genomen, maar er was er ook één speciaal voor koffie/thee/wijn-drinkers en een kruidenversie. In het pakketje zit een speciale tandenborstel en interdentaal borsteltjes. En natuurlijk  de tube. Hij ruikt en smaakt heerlijk. Ik ga dit product proberen.
Op deze link is een filmpje te zien.
White Glo is een van de marktleiders in whitening tandpasta van Australië en het bleken van tanden markten. De originele White Glo whitening systeem is het snelst verkopende Australische whitening systeem - de verkoop van meer dan 1 miljoen stuks. 


zondag 21 augustus 2011

Peeling

Met deze vorm va peeling heb ik voor het eerst kennisgemaakt bij de schoonheidsspecialiste. Deze vorm is minder belastend voor de rijpere huid. Deze creme is zeer zacht en ook geschikt voor de gevoelige zones (huid rond de ogen en de lippen)
  • Functies: Weekt de dode huidcellen los door de milde biologisch werking.
  • Bestanddelen/Werking: AHA complex + groene thee (exfoliëren, activeren de celvernieuwing)
 Gebruiksaanwijzing1 à 2 keer per week gebruiken. Masseren totdat de textuur in olie verandert.

Een tube kost ongeveer € 35,--.

zaterdag 13 augustus 2011

super nagellak remover

Soms vind je een beautyproduct waar je zóóóó gelukkig van wordt. Dit is er zo één. De Express Nail Polish Remover van Sephora. Een snelwerkende remover om nagellak zeer  gemakkelijk te verwijderen.  Dit product verwijdert alle nagellakken moeiteloos, zelfs meerdere lagen lak. Het is ook zo fijn omdat je bijvoorbeeld ook één vinger schoon kan maken. Voor de teennagels is het minder effectief. Je moet namelijk je vinger in het potje stoppen, even draaien, en klaar is kees.  Ter bescherming van de huid en de nagel, bevat het product actieve ingrediënten met hydraterende eigenschappen.  Dit product is dermatologisch getest en is zonder Parabenen - Sulfaten - Ftalaten - GGO's - Triclosan
nagellak

even draaien!

.... en schoon