vrijdag 24 juni 2011

Lipgloss

Etos heeft een  Etos Flavoury Gloss, verkrijgbaar in de vijf verschillende fruitige en kleurrijke smaken: Candy, Sesam, Strawberry, Cherry en Green Tea. De lipgloss voelt fris aan en heeft een glanzende werking. Handig om standaard in je handtas te hebben! Deze lipgloss is te koop in alle filialen van Etos voor €3,99.

zondag 19 juni 2011

sweet lemon

Wat is de geur van cittroen een heerlijk begin van de dag. Een douche met shower gel van de bodyshop.
Een milde, zeeploze douchegel met weldadige citroenpitolie. Laat de huid schoon en fris aanvoelen, subtiel geparfumeerd met een verkwikkende citrusgeur. Geschikt voor elk type huid.


Na de douche gebruik ik een intensief werkende, romige bodycrème met weldadige citroenpitolie, die vochtregulerend en verzorgend werkt en de huid subtiel parfumeert met een verkwikkende citrusgeur. Trekt snel in en werkt tot wel 24 uur lang. Geschikt voor normale tot droge huid.

zaterdag 18 juni 2011

iBrowbar

Ik ben net terug uit de wenkbrauwbar, waar ik mijn wenkbrauwen heb laten verven en waxen. De wenkbrauwbar van Benefit zit in Sephora. Zonder afspraak kun je daar meestal meteen terecht. Wat doen ze daar precies: Ze verven met zorg je wenkbrauwen in de kleur die perfect bij je past. Ook kunnen ze kleuren mengen, zodat ze iets lichter of donkerder worden. Voor de vakantie bijvoorbeeld, is het ideaal. Want na een duik in zee of zwembad, is je wenkbrauwpotlood snel doorgelopen of gewist. Als je erg lichte wenkbrauwen hebt, dan verdwijnt de mooie uitdrukking in je gezicht. Dus verven maar.
Omdat ik nog veel donshaartje rondom mijn wenkbrauwen heb, heb ik die meteen laten harsen. Dat klinkt eng maar het viel mij 100 % mee. Het resultaat is heel verrassend. Als de donshaartjes zijn verdwenen kun je veel mooier en scherper een highlighter aanbrengen. Bij Benefit hebben ze ook heel mooie wenkbrauwsetjes, met een wax en poeder, een minipincet en borsteltje.

Hieronder het resultaat.

vrijdag 17 juni 2011

geshopt

Ik  heb weer een paar mooie aankopen gedaan voor weinig geld.


Het zijn hele mooie kleuren, eindelijk een Natural en een Fox Nox. Het merk is mooi in de stift verwerkt. Leuk detail, wat ik nog niet eerder heb gezien.

Verder kocht ik nog lack Apropos Apricot, Yes Sirl, Hip Queens Wear Blue Jeans. De kleuren passen heel goed in mijn herfsttype-waaier.
Het merk Catrice koop je bij het Kruidvat. Ik heb Catrice leren waarderen sinds ik dit weblog heb. Eerst keek ik er nauwelijks naar om, maar nadat ik wat meer op zoek ik ging betaalbare make up, ben ik echt gevallen voor Catrice-spulletjes. De kleuren wisselen heel snel en passen bij de mode en de seizoenen. In feite kun je bij ieder shirt een nagellakje kopen, want voor de prijs hoef je het niet te laten. € 2,99.

zaterdag 11 juni 2011

nagels verzorgen met nail buffer set

In dit filmpje verzorg ik mijn nagels met het Koh  (hele mooie website trouwens) Natural Glossy Nail Buffer Setje uit mijn goodiebag van Marie Claire.

woensdag 8 juni 2011

maskertje

Niet schrikken, dit ben ik met een maskertje op. Ideaal zijn deze kant en klare maskers, doordrengt met werkzame stoffen. Een- tot tweemaal per week aanbrengen doet wonderen.

Deze voorgeknipte maskers zijn er in verschillende werkingen en van verschillende merken. Ook zijn er veel cremes, poeders die met wat lotion of water aangemaakt worden en met een spateltje opgebracht worden. Hoe werkt zo'n masker eigenlijk. De substantie sluit tijdelijk de huid af, waardoor de toevoer van bloed wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt sneller afvalstoffen afgewerkt.