maandag 28 februari 2011

Red Carpet

Clinique

Ik heb een intro kit Clinique 3-stappen gewonnen via BeautyJournaal. Ik ben er erg blij mee en ga het zeker proberen. In bijgaand filmpje zie je de instructie.

zondag 27 februari 2011

review Retinol

Ik heb een paar producten opgemaakt en over retinolcreme van Roc wil ik nog wat zeggen. De creme is mij goed bevallen.Hij smeert goed uit en is zuinig in gebruik. Hij ruikt iets minder aangenaam. Dat komt geloof ik omdat ze er zeealg in hebben verwerkt. Ik merkte de eerste paar dagen wat gevoeligheid in de vorm van lichte prikkels. Na een aantal dagen was dat verdwenen. De huid is zacht en het lijkt er op dat de fijne lijntjes naast de mond, iets minder diep zijn.

Gisteren was ik bij de Bodyshop. Nieuw was de Natrulift: verstevigende dagcrème. De granaatappel was hun antwoord op retinol. Een verstevigende dagcrème met granaatappel die de huid verzorgt en lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt. Speciaal voor de tekenen van huidveroudering. Resultaat vanaf de allereerste dag. De prijs is ongeveer gelijk € 19,00. Ik ga deze lijn proberen. Ze hebben een aardig startsetje waarin dag- en nachtcreme en reiniging zitten.

Max Mara Weekend

zaterdag 19 februari 2011

oogschaduw basis

Een probleem bij de wat rijpere huid. Oogschaduw gaat kort nadat je het op het ooglid hebt aangebracht, in de oogplooitjes zitten. Je hebt natuurlijk geen tijd om vaak je make up bij te werken. Halverwege de ochtend is je look al verprutst.
De Eye Base van BeYu is een grondlaag voor oogschaduw. Het verbetert de houdbaarheid en intensiteit van de poederoogschaduw en vermindert ophoping in de oogplooi. Eenvoudig met de vinger aanbrengen en de oogschaduw houdt langer. Het ziet er natuurlijk uit, en brengt gemakkelijk aan. De plooitjes worden licht opgevuld, waardoor de oogschaduw er ook gladder uitziet. Voor € 7,50 een probleem opgelost.

donderdag 17 februari 2011

Luxe zeep

Heerlijk, deze rijke zeep. Eerst moest je er echt voor naar Engeland, maar gelukkig hoeft dat niet meer. Dit mooie merk, Crabtree & Evelyn, is ook in Nederland te koop. Bij http://veroniquejager.nl/shop/ zijn heel veel producten te koop. Geniet van de overdadige luxe, elke dag opnieuw. Deze, volgens de Franse traditie van zeepmaken vervaardigde, Triple Milled Soap is geweldig! Het laat een rijke, romige laag schuim na die uw huid de vrouwelijke geur geeft van een boeket van lelietjes-van-dalen, witte rozen, jasmijn en musk.

zondag 13 februari 2011

Haar stylen

Biosilk molding Silk is het eerste product wat ik van Biosilk kocht. Mijn eerste kennismaking met dit geweldige merk. Het is een soort pasta, geweldig zacht en het ruikt heerlijk. Je wrijft een klein beetje product tussen je handen warm. Daarna kneed je het voorzichtig in je gestylde haar. Het verandert de structuur van je haar voelbaar en maakt het handelbaar zonder het te verzwaren. Je haar voelt dikker en voller aan en ruikt lekker. De volgende dag hoeft je eigenlijk alleen je vochtige handen door je haar te kneden, en dan zit het weer geweldig.

zaterdag 12 februari 2011

Budgetkapsalon

Ik ben laatst naar een € 11,-- kapsalon geweest, en ik moet zeggen, m’nhaar heeft nog nooit zo goed gezeten. Nu zegt dat natuurlijk niet veel, kan ook aan alle producten liggen die ik gebruik. Maar de ontvangst in de kapsalon was vriendelijk, ik kreeg ook koffie of thee aangeboden.Korte tijd later was ik aan de beurt. Aandacht en een goed advies maakt mij altijd enthousiast. De kapster adviseerde mij de laagjes in mijn haar iets langer te houden en de onderkant wat korter. Eigenlijk heel eenvoudig, maar goed. Over het kapsel ben ik dik tevreden.

zondag 6 februari 2011

Zondagse rust

Van de zondag maak ik een beauty-dag. Ik begin 's morgens met een lekker ontbijtje met een sapje en koffie. Daarna trek ik m'n sportkleding aan. Ik heb sinds kort een Xbox en een fitness-programma. Het is echt wel pittig hoor. Ik sluit af met een Zen-programma en ga dan heerlijk douchen met mijn Rituals. Ik gebruik Touch of Heaven. Ik ben gek op die geur.  Een kaarsje aan, gezicht reinigen, daarna een zachte scrub. Heerlijk. M'n voeten bewerk ik eerst met een steentje (uit Rhodos meegebracht) en daarna creme ik ze in met een voetencreme van Scholl.
Hierna voel ik me heel soezerig. Op zondag moet ik natuurlijk veel meer doen, maar het is een goede start van de dag.
Touchofheaven

zaterdag 5 februari 2011

Kleuranalyse

Enige tijd geleden besloot ik een kleuranalyse te laten doen. Ik droeg veel zwart, vond dat veilig. Soms kocht ik ook wel eens iets rose, of een ander fel kleurtje, maar ik voelde me er nooit echt prettig in.
Ik had afgesproken bij Annette thuis. Zonder make up en met een neutrale kap om mijn haar, hield zij kleurige doeken bij mijn gezicht. Het duurde niet lang of ik zag zelf ook wat sommige kleuren met mij deden. Rode vlekjes kwamen sterk naar voren en ook rimpels. Bij andere kleuren verzachtte de rimpels juist. Hmmmm. Dat moet ik hebben natuurlijk.
Conclusie: ik ben een herfsttype. Onderstaande kleuren passen goed bij mij.
Herfsttype-kleuren
Thuisgekomen heb ik mijn kast heel kritisch bekeken. Bijna niets van de inhoud had de juiste kleur. Van Annette kreeg ik een handige waaier mee, die vanaf dat moment altijd in mijn tas zit.
Waaier_herfst2
Inmiddels is dat veranderd, mijn kledingkleur past bij mij, mijn make up is aangepast en nagellakjes passen weer goed bij mijn kleding.Tassen, schoenen en haar, alles is onderling uit te wisselen. Alles past bij elkaar.  Zelden heb ik nog maar een misser.
Kleuranalyse is een  echte aanrader.

vrijdag 4 februari 2011

Mascara

Ik heb slecht nieuws voor iedereen die de mascararoller van Chanel ook zo prettig vindt, omdat er een klein borsteltje gebruikt wordt. Deze mascara wordt niet meer verkocht. Ik had hem bij mijn favorieten staan, maar helaas.
Als enig alternatief heb ik nu de mascara van Clarins Wonder Length. Deze mascara is iets goedkoper, heeft ook een redelijk dun borsteltje, wel iets langer. Ik hoop dat deze ook aan mijn verwachtingen voldoet.
C050203006 

donderdag 3 februari 2011

Nagellakje

Vanmiddag ben ik bij Douglas geweest. Zij hadden een actie van Herome: nagels verzorgen, en tips, en met de bon uit de Douglas kreeg je nog een nagellakje mee. Ik heb voor een lekker kleurtje gekozen.

Natuurlijk heb ik ook nog een handcreme en een French liner gekocht.  Leuke actie. Volgende week beginnen ze met de make up-actie.

woensdag 2 februari 2011

Retinol

Wat doet Retinol precies voor je huid? Daar ben ik erg benieuwd naar.Retinol of te wel vitamine A. Deze vitamine helpt om extra collageen aan de huid toe te voegen. Als je huid droog wordt en extra gevoelig voor zonlicht, zou een creme met Retinol kunnen helpen. Ik wil het graag gaan proberen, en ben op zoek gegaan naar cremes met de toevoeging van vitamine A of Retinol.
3-86-62-49
L'Oreal REVITALIFT dagcreme
Na 8 dagen een stevigere huid, binnen 4 weken minder rimpels.Vanaf het eerste gebruik maakt
Revitalift de huid glad en strak; een diepe werking op rimpels dankzij Pro-Retinol A en een verstevigende werking dankzij Par-Elastyl. Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van dagelijkse UV-straling en helpt daarmee nieuwe rimpels tegen te gaan.
Product-1016653 
ROC, deze creme is voor dag en nacht. Dus voordelig.
  • Retinol, vitamine A in zijn zuivere en stabiele vorm, stimuleert de cellulaire vernieuwing en de aanmaak van collageen- en elastine-vezels.
  • Vitamine C, de pure en stabiele vorm in een hoge concentratie, gecombineerd met Retinol, helpt de aanmaak van collageen te intensiveren en versterkt de anti-rimpel-werking. Vitamine C reguleert tevens de productie van melanine, waardoor de teint gelijkmatiger en stralender wordt.
  • Vitamine E beschikt over een dubbele efficiëntie:
    • Anti-radicale werking voor bescherming.
    • Versterkt de celmembranen en houdt het hydratatie niveau van de huid op peil.
Ik ga het proberen.